Utiliteitsmessen en reservemessen voor een betere efficiëntie en veiligheid

Onze utiliteitsmessen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele vakmensen die hebben geholpen door elk onderdeel in het veld te testen. Pas toen zij volledig tevreden waren, wisten we dat de messen uit ons assortiment opgewassen zijn tegen de veeleisende werkdagen van de vakman.

Ergonomische precisie en controle

Wij willen gebruiksvriendelijke messen maken die een goede ergonomie en maximale precisie en controle leveren. Het resultaat is dat al onze utiliteitsmessen een comfortabele en ergonomisch ontworpen vingergreep hebben die de veiligheid vergroot wanneer het mes in allerlei situaties wordt gebruikt. Daarnaast hebben de messen een taps toelopende punt, waardoor je altijd heel nauwkeurig kunt werken.

Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken

Om onze messen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, hebben we alle onnodige onderdelen weggelaten en het aantal bewegende onderdelen geminimaliseerd. Dit verlengt de levensduur van het mes omdat er minder onderdelen zijn die kunnen breken of verdwijnen. De messen zijn hierdoor ook gemakkelijker om schoon te maken, omdat er geen vuil of gips in het mechanisme komt. De rubberen onderdelen kunnen uiteraard worden verwijderd voor een betere recycling.

Snel en veilig messen wisselen

Je kunt onze nieuwe messen eenvoudig zonder gereedschap openen en snel en veilig versleten messen vervangen. Alle onderdelen zitten vast aan de behuizing van het mes en vallen er niet uit, wat een groot voordeel is als je op een ladder of steiger staat en je mes moet vervangen.

Om het wisselen van messen nog makkelijker te maken worden alle reservemessen van Hultafors verpakt in een handige dispenser met springveer en maximaal 10 messen. De dispenser past in de handgreep van onze utiliteitsmessen, zodat een scherp mes altijd onder handbereik is.

Opslag voor gebruikte messen

De dispenser beschikt ook over een ruimte om gebruikte messen te bewaren. Je plaatst het gebruikte mes gewoon in de achterkant van de dispenser. Zo zorg je ook dat de werkplek schoon blijft en je voorkomt letsel.

Gereedschap uit dit artikel

graphic