VDE schroevendraaiers – voor elektrische installatiewerkzaamheden

Toen we begonnen met de ontwikkeling van onze serie schroevendraaiers wisten we al dat we ook VDE schroevendraaiers wilden meenemen om te voorzien in de behoeften van elektriciens. We hebben veel energie gestoken in het basisdesign om zeker te weten dat het geschikt zou zijn voor normale schroevendraaiers én voor de geïsoleerde schroevendraaiers. Elektrische installaties vragen vaak om precisiewerk en het was dus belangrijk om de ergonomische eigenschappen te creëren die daarvoor nodig zijn.

Getest en gecertificeerd

Onze VDE schroevendraaiers hebben geïsoleerde bladen voor werkzaamheden aan elektrische installaties tot 1000 V. Het VDE assortiment is getest en gecertificeerd volgens IEC 60900. De schroevendraaiers zijn beschikbaar met sleufkoppen, Philips-, Torx- en Pozidriv-koppen en we hebben ook spanningstesters meegenomen.

Ergonomische en robuuste handgrepen

We kwamen erachter dat we met een iets langere handgreep zorgden voor een ergonomische verbetering door ondersteuning van de handpositie tijdens het werken met de kleine precisie-schroevendraaiers. Maar we constateerden ook dat hetzelfde eigenlijk ook geldt voor grotere formaten. De ergonomische handgrepen zijn gemaakt van robuust PPC-kunststof en voor optimaal comfort en optimale grip voorzien van rubber.

Welk model en welk formaat schroevendraaier heb jij nodig?

Snel het formaat en het model van een schroevendraaier bepalen, kan soms lastig zijn als je allerlei schroevendraaiers in je zak of je gereedschapskist hebt. Om het allemaal wat eenvoudiger te maken, hebben we symbolen toegevoegd die zowel het formaat als het modeltype aangeven. Het symbool is door middel van warmstempelen in de achterkant van de handgreep gestanst en zal dus niet gaan vervagen in de loop van de tijd. We hebben bovendien een blijvende lasermarkering op het blad aangebracht.

Zweeds design – Gemaakt in Duitsland

Een mooie samenvatting van de Hultafors schroevendraaier. Onze schroevendraaiers worden ontworpen in het Zweedse Hultafors, dat bekend staat om zijn zuivere en ergonomisch verantwoorde design, en om een optimale kwaliteit te waarborgen, vindt de productie plaats in Duitsland. De bladen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig molybdeen-vanadiumstaal en worden gehard volgens de ISO-normen om optimale prestaties te waarborgen zonder compromissen als het gaat om kracht of robuustheid.

Bij Hultafors willen we altijd ergonomisch gereedschap van premium kwaliteit ontwerpen waarmee de werkdag beter en efficiënter wordt voor alle professionals.

Gereedschap uit dit artikel

graphic