De Hultafors beitel HDC

Gesmeed uit één stuk voor een extreem hoge breeksterkte, terwijl het blad plat op het oppervlak geplaatst wordt. Ontworpen voor zowel het betere sloopwerk als fijn houtwerk. Winnaar van de Red Dot Award 2015 voor het uitstekende productontwerp.

De eerste keer dat je een HDC beitel gebruikt, voel je onmiddellijk hoe de kracht naar het werkstuk wordt overgebracht. Je houdt een beitel in je hand met een unieke uniforme stalen constructie, die uit één stuk gesmeed is. Het stevige ontwerp bezorgt de beitel ook extreme duurzaamheid, uitstekende sterkte en schokbestendigheid.

Bovendien kan de HDC beitel plat tegen het oppervlak worden gelegd, zodat je bijvoorbeeld tegels kunt wegtikken zonder het oppervlak eronder te beschadigen. Het is met andere woorden een echt scherpe beitel voor wie extra veel kracht, functionaliteit en nauwkeurigheid nodig heeft.

De vorm van de handgreep zorgt voor een goede grip en maakt dat je zo veilig mogelijk kunt werken. De HDC beitel wordt geleverd in een handige houder, gemaakt van duurzaam PP-plastic, die gemakkelijk aan een riem of een knoop op je werkbroek kan worden bevestigd.

De HDC beitels zijn de perfecte keuze voor sloopwerk en fijn timmerwerk. Of je nu een robuuste beitel nodig hebt om tegels af te slaan of een houten verbinding maakt, HDC beitels zijn het perfecte stuk gereedschap. Gebruik de brede modellen voor sloop en de smallere voor delicaat houtwerk.

Beitels met perfecte precisie, ze zijn scherp, heavy-duty, en altijd bij de hand

Onze HDC beitels zijn klaar voor taken waarvoor extreme sterkte en precisie nodig is. Een perfect lemmet, afgevlakt op 25° voor de beste verhouding tussen scherpte en duurzaamheid.

De gehele beitel inclusief het handvat kan plat tegen het werkoppervlak worden geplaatst voor uitgebreide toepassingen. Een doordacht holster gemaakt van duurzaam PP voor betere bereikbaarheid, dat gemakkelijk aan een riem of een knoop van je werkbroek worden vastgemaakt.

  • Gesmeed uit één stuk tot het eindstuk voor extreme duurzaamheid en de krachtoverbrenging naar het werkstuk te maximaliseren.

  • Een plat contactoppervlak voor meer toepassingsmogelijkheden.

  • Santopreen handvat, geoptimaliseerd voor zowel kracht als precisie.

  • Handig holster voor betere bereikbaarheid.

  • Vervangbare nylon slagdop verkrijgbaar als reserveonderdeel.

Gereedschap uit dit artikel

graphic