De Hultafors handzaag HBX

Een geüpdatete versie van de klassieke vossenstaartzaag, ontwikkeld in samenwerking met professionals. Geleverd met een unieke bladbescherming die eenvoudig met één hand bevestigd en verwijderd kan worden - een van de redenen waarom de zaag de Red Dot Award wist te winnen in 2015.

HBX is onze fijnste en meest precieze handzaag.

Ontwikkeld voor de moderne en veeleisende vakman. De HBX handzaag heeft een gehard 1mm dik zaagblad en unieke 3-fase vertanding; een combinatie die de zaag extreem efficiënt en stabiel maakt terwijl je ook nette zaagsnedes maakt.

De 3-fase vertanding houdt in dat elke zaagtand is geslepen in drie verschillende hoeken, waardoor een efficiënte zaag ontstaat die minder kracht nodig heeft voor het maken van zaagsneden met hoge precisie.

We vereenvoudigen de werkdag van de vakman

De HBX handzaag heeft veel kenmerken die ontwikkeld zijn om je werk makkelijker te maken. De zaagpunt bijvoorbeeld is zo ontworpen dat je ook in krappe ruimtes of vanuit het midden van een werkstuk kunt zagen. De robuuste zaagbladbeschermer heeft een uniek ontwerp met snelsluiting, waardoor je de beschermer in een beweging op- en afklikt zonder risico. Het ergonomische handvat heeft een rubberen coating voor een stevige grip. De basis van het handvat is gemaakt van sterk ABS, zodat je deze vele zaagblad wisselingen kunt gebruiken.

Robuuste zaagbladbeschermer met uniek ontwerp

Elke HBX zaag wordt geleverd met de zaagbladbeschermer. De stevige beschermer is zo gemaakt dat je hem met een hand snel op- en afklikt. Dit is veiliger voor je handen en het gebruiken van een beschermer verlengt de levensduur van je zaag.

Gereedschap uit dit artikel

graphic