De Hultafors waterpas MST 180

Dit is ons meest gevoelige waterpas, een onmisbaar hulpmiddel op iedere bouwlocatie dat zijn status als iconisch gereedschap meer dan verdient. Het waterpas zit in een stevig aluminium profiel met temperatuurbestendige libelhouders en breukvaste bloklibellen.

Hoe maak je de beste waterpas nog beter?

De MST waterpas is onze sterkste en gevoeligste waterpas. De breukvaste libellen zijn UV-bestendig en kunnen temperatuurwisselingen aan. De libellen zijn daarnaast uitgerust met een +30% vergrotende lens en een lichtgevende reflector die aflezen eenvoudig maakt.

De MST heeft de gevoeligste libellen die er zijn

Het antwoord is continu finetunen en elk detail verbeteren. Daarom lijkt de nieuwe en verbeterde Hultafors MST op het eerste gezicht helemaal niet anders. Hij heeft nog steeds de meest gevoelige libellen, ISO 9001-gecertificeerde behuizing voor een unieke lage tolerantie en een solide profiel dat krachtig en stevig is.

Verbeterde handgrepen voor meer balans

Als je goed kijkt zie je dat de vorm en plaatsing van de handvatten is veranderd en voor een betere balans zorgt. Daarbij heeft het profiel een licht zandloperfiguur gekregen die ervoor zorgt dat vuil minder snel aan de waterpas hecht.

De nieuwe behuizing van de libellen verbetert de leesbaarheid vanuit elke hoek, vooral wanneer je vanaf onder af naar de waterpas kijkt.

Functie voor het bevestigen van keukenkastjes

De laatste nieuwe toevoeging zijn de gaten in het profiel die het makkelijk maken om (keuken)kastjes op te hangen. Je schroef de MST direct op de wand, laat de kastjes erop rusten tijdens het bevestigen aan de muur. En als alles hangt schroef je de MST weer los.

Gereedschap uit dit artikel

graphic