2024-01-08

Instelbare winkelhaak met vaste posities

Maak kennis met onze nieuwe geüpdatete winkelhaak: Instelbare winkelhaak - Quattro 270. Het 1 mm dikke, zeer sterke roestvrij staal staat garant voor een duurzaam ontwerp dat bestand is tegen zware werkomstandigheden.

Onze instelbare winkelhaak Quattro 270 kan worden ingesteld in drie posities: 45°, 90° en 135°. Omdat de winkelhaak bovendien 270° kan worden gedraaid, kan de achterzijde zonder inkepingen worden gebruikt om te voorkomen dat er dunne deeltjes plaatmetaal naar de verkeerde plekken verschuiven.

Dankzij zijn ongekende veelzijdigheid is de Quattro 270 zeer prettig om mee te werken. In tegenstelling tot andere instelbare winkelhaken beschikt hij over een scherpe buitenhoek. Door het blad 270° te draaien, maak je de hoek rond en kun je ook in ongelijkmatige hoeken handig werken. Bovendien is het blad voorzien van inkepingen op een onderlinge afstand van 5 mm. Zo kun je moeiteloos een parallelle lijn langs een rand trekken of snijden.

De instelbare winkelhaak Quattro 270 kan volledig worden ingeklapt en kan daarom eenvoudig worden opgeborgen of meegedragen in de zak van je werkbroek.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic