2020-04-03

Hultafors lanceert zijn digitale waterpas opnieuw

Een digitale waterpas maakt het nauwkeurig meten van hellingen veel gemakkelijker, terwijl het risico op fouten wordt geminimaliseerd. Hultafors werkt nu de digitale waterpassen bij en voegt ook een extra lengte toe.

Het belangrijkste verschil met een analoog waterpas is de geïntegreerde digitale hellingseenheid, die nauwkeurig de helling en helling tot een tiende graad meet. Er kunnen ook andere eenheden worden gekozen voor de aflezing: mm / m, percentage of inches / voet.

“We zijn trots om een nauwe werkrelatie met vakmensen te hebben, en een langere digitale waterpas werd zelfs gesuggereerd door een vloerleggers die in natte ruimtes werken. De precisie in onze nieuwe digitale waterpassen is een tiende van een graad, dus het resultaat is zo perfect als mogelijk is '', zegt Per Eriksson, Product Development Manager bij Hultafors.

Integrale magneten, digitale eenheid

De DM 60 en DM 120 waterpas hebben geïntegreerde magneten, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden bevestigd aan metalen oppervlakken zoals pijpen. Om het niveau nog steviger op zijn plaats te houden, zijn de eindbeschermers antislip en schokbestendig. Het meetbereik is 360°, verdeeld in vier 90° -zones. De digitale eenheid schakelt automatisch uit na 5 minuten om de batterij te sparen.

UV-bestendig

Pletvaste bloklibellen die bestand zijn tegen UV-licht en temperatuurveranderingen. De tolerantie is ±0,5 mm/m. Horizontale libel met een 30% vergrotingslens en een lichtgevende reflector om het lezen te vergemakkelijken. De tolerantie van de digitale eenheid in horizontale positie (0°) en verticale positie (90°) is ±0,05°, terwijl deze voor andere hoeken ±0,1° is. De waterpassen zijn IP65 gecertificeerd en geschikt voor buitengebruik.

Makkelijk lezen

De waterpassen werken ook ondersteboven, omdat het digitale display zich automatisch aanpast om de controle te vereenvoudigen. Bovendien is het display verlicht om het controleren bij slechte lichtomstandigheden te vergemakkelijken en kunnen eerdere metingen worden opgeslagen. Een audiosignaal geeft aan wanneer de rechte hoeken van 0° en 90° zijn bereikt.

D 60 – De zelfde functionaliteit

Het model D 60 is degene die moet worden gekozen als de magnetische functie niet nodig is. Het biedt dezelfde functies en gevoeligheid als het DM-model, maar heeft geen geïntegreerde magneten.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic