2021-09-02

We verbreden het HDC beitelassortiment

Onze HDC beitels zijn erg populair bij vakmensen die hoge eisen stellen aan hun gereedschap. We breiden het assortiment nu uit met nog eens zeven breedtes.

De HDC beitels zijn praktische en veelzijdige beitels gesmeed uit hoogwaardig staal en ontwikkeld voor taken waarvoor extreme kracht en precisie nodig is. Het assortiment bestaat nu uit 11 modellen en loopt van 6 mm tot 40 mm breed.

Robuuste beitels voor sloopwerkzaamheden

De bredere modellen HDC beitels zijn krachtig en klaar om de zwaarste sloopwerkzaamheden aan te pakken. Dit komt door het feit dat de beitels uit één stuk zijn gesmeed. Ze hebben bovendien een I-profiel dat een goede sterkte biedt en de krachtoverdracht maximaliseert. Aan de achterkant zit een nylon slagdop die gemakkelijk te vervangen is als hij versleten is. Omdat de hele beitel plat tegen het oppervlak kan worden gelegd, is het gemakkelijk om tegels los te tikken en lijstwerk af te breken zonder het oppervlak eronder te beschadigen.

Perfecte precisie bij elke slag

De smallere modellen bieden een perfecte precisie bij elke slag en zijn geschikt voor alle soorten fijn timmerwerk. Scherpte en nauwkeurigheid worden het resultaat voor elk type werk.

Bekroonde beitels

In 2015 hebben we de Red Dot Design Award gewonnen toen we de eerste serie HDC beitels introduceerden. De prijs werd uitgereikt voor het algehele ontwerp, de goede ergonomie en de materiaalkeuze. Voor veel professionele vakmensen is de HDC een vanzelfsprekend stuk gereedschap in hun gereedschapsdrager.

Gereedschap uit dit artikel

graphic