2022-05-18

Sla je meting snel en eenvoudig op met onze nieuwe afstandsmeter

De Hultafors Laser Afstandsmeter HDL 60 heeft een Bluetooth-interface waarmee hij verbinding kan maken met de Hultafors Measures-app, waar je metingen kunt opslaat, aan afbeeldingen of bouwplannen kunt toevoegen en deze met anderen kunt delen.

Een intuïtieve, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke afstandsmeter. Zeer geschikt voor het meten over langere afstanden, bijvoorbeeld van kabels en leidingen of het meten op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. Het meetbereik is 0,05 - 60 meter en heeft een tolerantie van ± 1,5 mm.

Afgezien van eenvoudige afstandsmetingen, kun je min. en max. waarden aflezen, afstanden instellen met continu meten, metingen optellen, aftrekken en opslaan. De afstandsmeter kan ook oppervlakken en volumes berekenen en voor plaatsen die slecht bereikbaar zijn, kun je lengtes en hoogten indirect vanaf een afstand meten.

Hij heeft een display met achtergrondverlichting voor een betere leesbaarheid in een donkere omgeving. Door het compacte ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen en met de meegeleverde zachte beschermhoes kun je hem aan je riem bevestigen.

Lees meer over de Hultafors Measures-app.

Gereedschappen in dit artikel

graphic