2019-12-03

Hultafors vergroot Laser assortiment

Met een grote focus op gebruiksvriendelijkheid en hoge precisie breidt Hultafors zijn laserassortiment uit met nog eens vijf producten samen met accessoires. Enkele belangrijke nieuwe producten zijn groene lasers en een slimme afstandsmeter met Bluetooth-connectiviteit.

Twee groene een rode laser

Groene lasers worden steeds populairder omdat ze duidelijker en gemakkelijker te lezen zijn. Om deze reden introduceren wij twee groene lasers. H360G is een groene kruislaser die een horizontale lijn van 360 ° projecteert. HXLG-S is een klassieke kruislaser die nu ook verkrijgbaar is met een groene laser, een draaibare voet en een Li-ionbatterij. Naast de groene lasers is de H3X360 ook klaar voor lancering, een rode laser die een horizontale lijn van 360 ° en twee verticale lijnen projecteert.

“We zijn blij dat we onze klanten een nog breder assortiment lasers kunnen aanbieden. Mede door de groene laser te introduceren en ook dankzij de nieuwe rode lijnlaser, die uitermate handig is tijdens elektrische installatie of het lopen van kabels omdat deze lijnen projecteert op het plafond, de vloer en de wanden, ”zegt Per Eriksson, hoofd Productontwikkeling bij Hultafors.

Smart afstandsmeter

Met de gebruiksvriendelijke afstandsmeters kunnen lange afstanden snel en gemakkelijk worden gemeten. HDL20 is een compacte afstandsmeter met achtergrondverlichting. Het past in een zak en is ideaal voor kleinere klussen of op moeilijk bereikbare plaatsen. HDL100 is een substantiële toevoeging aan onze familie van afstandsmeters. Het heeft een ingebouwde camera met 2x of 4x vergroting om nauwkeurige metingen tot 100m te maken.

“HDL100 is de technologisch meest geavanceerde afstandsmeter in ons assortiment. Met Bluetooth-connectiviteit voor smartphones kan de gebruiker gemakkelijk foto's maken voor het plaatsen van meetpunten en het berekenen van volume, oppervlakte en lengte, en de metingen vervolgens direct in een app opslaan, ”zegt Eriksson.

Rechargeable Li-Ion batterijen

Oplaadbare Li-Ion-batterijen zijn nu beschikbaar voor verschillende producten in het assortiment om de gebruikstijden verder te verlengen. De batterijen produceren volledig krachtige, volledig zichtbare laserlijnen tot de batterij leeg is. Li-ionbatterijen hebben een lage zelfontlading en accessoires die te koop zijn, zijn onder andere autoladers voor eenvoudig opladen in voertuigen.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic