2022-11-02

Nieuw binnen de serie rafter squares

Maak kennis met twee nieuwe versies. Klein - een rafter square die past in je broekzak Groot - een rafter square voor het werken met dakspanten die ook geschikt is als zaaggeleider.

Ontworpen voor optimale nauwkeurigheid. Na het succes van onze middelgrote rafter square, introduceren we nu twee nieuwe versies - klein en groot. Een rafter square is een extreem veelzijdig gereedschap voor alle vakmensen.

Met dit gereedschap kun je uiterst nauwkeurig hoeken van 45° en 90° uitzetten. Het gereedschap kan ook gebruikt worden als gradenboog voor het eenvoudig bepalen en uitzetten van verschillende gangbare hoeken. Bovendien is de dikke en stevige rand handig als zaaggeleider tijdens het werken met de cirkelzaag voor het zagen in hoeken van 45° en 90° en met een beetje vaardigheid of een klem ook van andere hoeken.

Het gereedschap beschikt ook over gelaserde inkepingen die gebruikt kunnen worden om een aftekenlijn uit te zetten met een pen of, bij het snijden van gips, met een mes.

En uiteraard beschikken ook de kleine en de grote versie over de originele schalen voor zadeldak, schilddak en standaard dakspanten.

Onze rafter square is vanaf nu verkrijgbaar in drie verschillende versies. Klein, medium en groot.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic