2019-11-01

Hultafors lanceert een Rafter Square

Hultafors lanceert nu een Rafter Square, een multifunctionele square waar u snel en gemakkelijk hoeken van 45 en 90 graden mee uit kan zetten. Zoals altijd bij Hultafors ligt de focus op de bruikbaarheid, precisie en duurzaamheid.

Duurzaam massief aluminium

De Rafter Square is gemaakt van massief aluminium en heeft CNC gefreesde randen en een mat geadoniseerd oppervlak. De gradaties zijn laser geëtst voor optimale leesbaarheid en zijn zeer slijtvast.

“De Rafter Square, ook bekend als speed square in de Verenigde Staten, is een vanzelfsprekendheid in de gereedschapskisten van Amerikaanse ambachtslieden. We hebben hier in Zweden de vraag naar de Rafter Square gezien en we zijn verheugd dat we hiermee ons assortiment kunnen verbreden, ” zegt Per Eriksson, Product Development Manager bij Hultafors.

Multifunctioneel Rafter Square

De Square is ook voorzien van schalen voor het zagen van spanten, terwijl de groeven in de driehoek dienen als ondersteuning bij het markeren van bijvoorbeeld parallel lopende lijnen of bij het op maat snijden van een gipsplaat. Het kan ook worden gebruikt als een gradenboog voor het uitzetten van hoeken en als een geleider bij het zagen, voor zowel dwarsdoorsneden als haakse hoeken secties.

“Dit is een handige tool die het werk eenvoudiger en efficiënter maakt en we kijken ernaar uit om te horen wat onze gebruikers ervan vinden”, concludeert Per Eriksson.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic