2022-04-06

Hultafors breidt zijn assortiment rolbandmaten uit

We introduceren PRSS, gemaakt voor het werken in natte omgevingen en verbreden het aanbod van onze populaire BT-rolbandmaten met een versie van 5,4 m die is geoptimaliseerd voor standaard houtlengtes.

Voor werkzaamheden in natte omgevingen — Rolbandmaat PRSS — Roestvrij staal

De PRSS is een rolbandmaat met een roestvrijstalen blad met polyester coating en een roestvrijstalen veer. Dit zorgt voor een betere roestbestendigheid in zware omstandigheden.

De schaalverdeling is gemaakt met zeer nauwkeurige inkjetprinting voor een optimaal contrast en precisie bij het meten. De behuizing is gemaakt van high impact ABS-kunststoffen, met rubberen coating voor een betere grip en slagvastheid. Hij heeft een ergonomische grip en een rubberen remknop. De rolbandmaat wordt geleverd met een soepele terugloopactie van het blad en een stop met een antislijtagefunctie die het blad en de eindhaak beschermen.

Het 4 meter model heeft een slanke metalen riemclip. Het 6 meter model heeft een afneembare riemclip met een snelontkoppelingsmechanisme waarmee je de rolbandmaat gemakkelijk met één hand los kunt maken. De eindhaak past zich aan voor binnenmetingen.

Langere tape, dezelfde kleine behuizing — Rolbandmaat BT - Staal

De BT heeft een ergonomische remknop aan de bovenkant van de behuizing, waardoor je hem met zowel de duim als de palm van je hand kunt bedienen.

Het gele stalen blad heeft een schaalverdeling met behulp van zeer nauwkeurige inkjetprinting met een matte afwerking, waardoor nauwkeurige en reflectievrije aflezen mogelijk is. De achterkant van het blad is gemarkeerd met een hart op hart maatverdeling voor 30, 45 en 60 cm voor het uitzetten van muren.

De behuizing is gemaakt van high impact ABS-kunststof met rubberen bescherming op alle impactpunten.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic