2021-06-01

Waterbestendige duimstokken

We introduceren nu twee langgewenste duimstokken van glasvezel - de contactmeter en de 240 cm duimstok.

We introduceren nu twee langverwachte glasvezel duimstokken. Velen hebben om deze modellen gevraagd en daarom verbreden we ons assortiment met de contactmeter en de 240 cm duimstok. Glasvezel als materiaal is perfect voor alle soorten werkzaamheden in natte omstandigheden, zowel buiten als binnen, omdat het geen vocht absorbeert en de duimstok gemakkelijk schoon te vegen is.

Interne schaal voor slimmer meten

Door de schaalverdeling aan de andere kant van de contactmeter kun je snel en makkelijk direct tegen het oppervlak meten. Voor velen is dit de optimale duimstok, omdat de metrische schaal aan de andere kant is afgedrukt in vergelijking met een standaard duimstok. Hierdoor kun je de contactmeter plat op een oppervlak leggen, zelfs als hij niet volledig is uitgeklapt, waardoor het gemakkelijker is om heel nauwkeurig te meten.

240 meteen al een klassieker

We hebben onze 240 cm ontwikkeld om te passen bij de huidige bouwnormen. Met de extra 40 cm hoef je de meetlat niet te verplaatsen om een hele gipsplaat of tot plafondhoogte te meten. Hij is heel snel populair geworden en daarom vinden we het extra fijn om hem nu ook in een glasvezel uitvoering te kunnen introduceren voor iedereen die in vochtige of natte omstandigheden werkt.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic